понеделник, 23 април 2012 г.

Общинският съвет по наркотични вещества в Стара Загора прие годишната си програма Още за: Общинският съвет по наркотични вещества в Стара Загора прие годишната си програма

Зам. кметът Иванка Сотирова участва в първото за тази година заседание на Общинския съвет по наркотични вещества в Стара Загора. На него беше обсъдено финансирането, работата в мрежа и създаването на мултифункционален екип за работа с хората със зависимости.
Представена бе кратка презентация на инициативата „Културата и болестите нямат граници" на оперния певец Людмил Кунчев, живеещ в Германия. Тя представя изграждане на пилотен модел за система за цялостен обхват на рисковата група. Целта е изграждането на завършена ефективна система за обхват, превенция, лечение, ресоциализация и духовно развитие на зависими, на базата на функциониращите вече у нас програми.
Необходимо е структурите да предлагат комплексна подкрепа на всички етапи- превенция, детоксификация, рехабилитация, ресоциализация, работа с близки и др., отчетоха членовете на съвета. Те приеха доклада за дейността през 2011г, както й Общинската програма за работа за 2012г- 2013г.

1 коментар:

  1. Страхотен блог, благодаря Ви, че споделихте тази статия. Коментирам, тъй като съм приятно изненадан и впечатлен! Успех!
    ╰┈➤ ① SEO оптимизация за Стара Загора и околността

    ОтговорИзтриване